DİVERSEY 840 G. SUMA GRİLL D9 FIRIN VE IZGARA TEMİZLEME MADDESİ SKU:7510971
Diversey Suma grill D9 Ağır Yağ Çözücü Fırın Temizleme Maddesi 0 84 kg
AÇIKLAMA
Suma Grill D9, gıda ile ilgili yerler ve mutfaklardaki ağır yağ birikintilerinin periyodik temizliğinde kullanılan ağır hizmet yağ temizleyici maddedir.
ÖZELLİKLERİ
Suma Grill D9, ağır yağlı fırınların, ızgaraların ve semenderlerin periyodik temizliklerinde kullanılan yüksek derecede alkali bir temizleme maddesidir. Yüzey aktif madde, alkali ve solvent karışımı olan bu ürünle karbonize olmuş yağlar bile temizlenir. Ürünün seyreltilmesi ile oluşacak solüsyonla kızartma tavaları da temizlenebilir.
ÜRÜN AVANTAJLARI
Güçlü alkali formül, karbonize yağları bile temizler. Fırınla, ızgaralar ve semenderlerin temizliğinde ve seyreltilmiş hali ile kızartma tavalarında etkindir. Uzun uçlu köpük aplikatörü uç noktalara uzanmayı kolaylaştırır, mist oluşumunu önler.
KULLANIM TALİMATLARI
Fırın / ızgara temizliği:
1. Uygulanacak yüzeyin 80 oC nin altında olduğundan emin olunur (optimum 60-80 oC).
2. Ekipman veya yüzey üzerine spreylenerek ürün direkt uygulanır.
3. Kirlilik derecesine göre 5-30 dakika beklenir. 4. Bir fırça yardımı ile yumuşayan kirleri alınır.
5. Sıcak, temiz su ile yüzeyi durulanır, kurumaya bırakılır.
Kızartma tavası temizliği:
1. Yağ süzülür, vanay kapatılır.
2. Kaptaki yağ seviyesine kadar su doldurulur.
3. Her 10 L su için 0.5-1 L Suma Grill D9 ilave edilir (5-10% w/w). Doldurulacak suyun miktarı tesbit edilir.
4. Kızartma tavası ısıtılır, 15-30 dakika kontrollü şekilde kaynatılır.
5. Soğutulup boşaltıldıktan sonra tava içinde geri kalan kirler fırça veya ped ile temizlenir.
6. Sıcak ve temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır.
Izgara aspiratör temizliği:
1. Izgara sökülüp demonte edilir.
2. Her parça her 1 L sıcak su için 50-100ml Suma Grill D9 (5-10% ) koyularak hazırlanan solüsyona bastırılır.
3. 15-60 dakika bırakılır.
4. Temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır.
TEKNİK DATA
Görünüş: Berrak, kahverengi viskoz sıvı
pH direkt: 13 pH (1% solüsyon): 12 Relatif yoğunluk (20oC g/l): 1.12